2024. julius 15. | Örkény, Henrik, Roland, Bonaventúra

Események a mai napon

Hírek a mai napon

Félpályás forgalomkorlátozás a győri "Béke" Rába-hídon

07/12
16:17

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta önkormányzatunkat, hogy az 1. számú főút Győri "Béke" Rába-hidjának mindkét dilatációs szerkezete tönkrement, továbbá ezen két hídvégi dilatáció között mintegy hat helyen, teljes kocsipálya szélességben, markáns keresztrepedés jelent meg. A jelentős mértékű átmenő forgalom miatt és a természetes elhasználódás okán javítani, ill. cserélni kell ezen hídelemeket. Új, modern rendszerű dilatációs szerkezetek kerülnek beépítésre mindkét jelenlegi dilatáció helyett. Ezzel egy időben a két hídvégi dilatáció közötti kocsipálya felületén lévő, hat darab keresztrepedést kell szakszerűen javítani.

A közútkezelő ezen munkálatok elvégzése miatt az 1 sz. főút 127+235-127+440km szelvények között félpályát érintő jelzőlámpás, illetve jelzőőrös forgalomkorlátozást vezet be.

A kivitelezési munkálatok várhatóan 2024.07.15. – 2024.08.31-e között zajlanak.

A szakemberek a munkálatok ideje alatt a közlekedőktől fokozott türelmet kérnek, mivel főleg csúcsidőben torlódásokra kell számítani. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Harmadfokú hőségriasztás

07/10
13:55

forrás: https://www.katasztrofavedelem.hu

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére 2024. július 7-én (vasárnap) 00 órától 2024. július 12-én (péntek) 24 óráig.

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére 2024. július 7-én (vasárnap) 00 órától 2024. július 12-én (péntek) 24 óráig.

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság felhívja a lakosság és az országban tartózkodók figyelmét, hogy a tartósan fennálló meleg megviseli a szervezetet, ezért fokozottan figyeljünk a megfelelő folyadékpótlásra, kerüljük a megerőltető fizikai munkát, és pihenjünk többet.

A szabadtéren dolgozók, illetve a szabadtéri rendezvényeken szórakozók bő, szellőző ruházattal és naptejjel védjék bőrüket a leégés ellen, a napszúrás elkerülése érdekében viseljenek napellenzős sapkát vagy kalapot.

A szabadban végzett intenzív fizikai tevékenység, például munkavégzés vagy hosszantartó sportolás hőgutát okozhat. Ebben az állapotban a magas testhőmérséklet (40,5ºC fölött) károsíthatja a sejteket és a hőszabályozó központot. Megfelelő kezelés hiányában akár életveszélyes állapot is kialakulhat. Ezt a jelenséget jellemzően fiatal felnőtteken lehet észlelni, akik a rossz közérzet ellenére tovább edzenek. A kánikulában futni, kerékpározni kizárólag a reggeli vagy az esti órákban ajánlott. Aki mégis a biciklitúra vagy egyéb aktív pihenési forma mellett dönt a hőségriasztás ideje alatt, gyakrabban tartson pihenőt, álljon meg a közterületi nyomós kutaknál, hűtse csuklóját, tarkóját, vizezze be pólóját. A katasztrófavédelem weboldalán elérhető azon légkondicionált helyiségek listája, amelyet bárki igénybe vehet.

Akik a szabadságukat vízparton töltik, a déli órákban kerüljék a napozást, hűtsék le magukat, mielőtt a vízbe mennének, illetve semmiképpen ne ugorjanak felhevült testtel a vízbe.

Az autóval közlekedőket is fokozott óvatosságra intjük, rájuk is kedvezőtlen hatással lehet a nagy meleg.

A gyermekeket, háziállatokat egy percre se hagyják a parkoló autóban! Még egy félárnyékban parkoló, leengedett ablakú jármű utastere is életveszélyesen felmelegedhet, akár 70 Celsius-fok fölé is emelkedhet az autó belső hőmérséklete. Ha napon álló autóban hagyott gyermeket vagy háziállatot látnak, azonnal hívják a 112-es segélyhívószámot!

A melegben megnő a szabadtéri tüzek kockázata, jelenleg hat vármegyében van tűzgyújtási tilalom. A hőségriasztás ideje alatt ott sem tanácsos elégetni a kerti zöldhulladékot, ahol ezt az önkormányzat egyébként engedélyezi. A bográcsozók, grillezők egyetlen percre se hagyják felügyelet nélkül a tüzet.

A kánikulában megnő a szén-monoxid-mérgezés kockázata is. A kéményben légdugó alakulhat ki, amely miatt a füstgáz visszaáramlik és szén-monoxid fejlődik. Ezért még nyáron is fontos a nyílt égésterű vízmelegítők mellett szén-monoxid érzékelőt működtetni.

Az országos tisztifőorvos által kiadott hőségriasztások híre a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által üzemeltetett VÉSZ applikáción keresztül is elérhető. A VÉSZ felhasználói már a riasztás kihirdetésekor rövid szöveges üzenetben értesítést kapnak annak időtartamáról és fokozatáról.

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Helyettesítés az orvosi rendelőben

07/09
09:28

Tisztelt Lakosság!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket a nyári rendelési időkről. A 2024. július 15-től augusztus 3-ig tartó időszakban az orvosi ellátásban helyettesítés lesz. A helyettesítést dr. Markotics Ildikó látja el. Az orvosi rendelés következőképpen alakul:

hétfőn: 14-15:30-ig
szerda: 12:30-14-ig
péntek: 11:30-13-ig

Kedden és csütörtökön 11-től 12 óráig ebben az időszakban receptek felírása, dokumentumok kiadása történik, telefonon orvosi elérhetőséget és ellátást biztosítunk panaszok, problémák megbeszélése és tanácsadás céljából. Hétfő, szerda, pénteki napokon személyes orvosi rendelés lesz.

Dr. Markotics Ildikó telefonos elérhetősége: +20 516 85 55

Egyéb információ:

Augusztus 5-től 30-ig arendelési idők a megszokottak szerint lesznek. Időpont foglalás az orvosi rendelésekre továbbra is szükséges.

A július 17.-31.-ig tartó időszakban a háziorvosi rendelőben történő vérvétel a nyári szabadságok miatt átmenetileg szünetel.

Asszisztensi szabadság 2023.08.05.-08.23.-ig:

Kérjük rendszeresen szedett gyógyszereik felíratásáról az ezt megelőző időszakban legyenek szívesek gondoskodni.

Köszönjük előre is megértésüket együttműködésüket!

Üdvözlettel:
dr. Dobos Marietta háziorvos és Némethné Frank Tímea asszisztens
 

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Szúnyoggyérítés július 9-én

07/04
09:37

Kunsziget területén földi úton történő szúnyoggyérítés lesz 2024. július 9-én, a napnyugta utáni órákban. (Pótnapok: július 10-11.)

Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer, vagy Deltasect Plus 20 ULV szúnyogirtó koncentrátum. A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Közlemény szúnyoggyérítésről

06/28
12:03

Tisztelt Lakosság!


A rendkívüli csapadékos időjárás, az árvizek hatására megnövekedett a szúnyogok száma településünkön is.
A szúnyoggyérítés védekezési, hatósági, közegészségi eljárás formájában történik.
Intézkedési jogköre, hatósági engedélyek beszerzésére a BM OKF, Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és önkormányzatunknak, mint helyi védelmi bizottságnak van.
A szükséges intézkedéseket önkormányzatunk megtette és folyamatosan megteszi.
A szúnyoggyérítést minden esetben engedélyeztetni, bejelenteni szükséges, rendkívüli esetekben költségviselője Kunsziget Község Önkormányzata.
Szúnyoggyérítéssel kapcsolatos hatósági eljárást magánszemély nem kezdeményezhet, az önkormányzat nevében nem járhat el.
Önkormányzatunk hivatalos oldalán (honlapon) értesíti, információt nyújt Önöknek a szúnyoggyérítések időpontjáról.
Hatékonyságát növeli, hogy megvalósul Kunszigeten, mint Szigetközi településen a légi szúnyogirtás is, Dr. Nagy István agrárminiszter, országgyűlési képviselő segítségével.
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre:
2024.06.29. Földi, melegködös
2024.07.02. Földi, hidegködös
2024.07.03. Légi irtás
A szúnyoggyérítés ideje alatt kérjük a lakosságot az alábbiakra.
Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer.
A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.
A lakosság részére javasolt intézkedések:
A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.
A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.


Tisztelettel:
Kunsziget Község Önkormányzata
Lendvai Ivánné
polgármester

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Kerékpár regisztráció

06/27
16:10

Tisztelt Lakosság!

A kerékpározás, a sporolás, a túrázás egyre nagyobb szerepet játszik életünkben. Kunsziget Község Önkormányzata, a Kunszigeti Faluszépítő Egyesület és Kunsziget Község Polgárőrsége szervezésében lehetőség van a kerékárok regisztrációjára, nyilvántartásba vételére.

Várjuk Önt 2024. július 2-án, kedden 16 órától 19.30-ig a kultúrház udvarára.

Kérjük, hozza magával a személyi igazolványát, a kerékpárját/rollerét (ha annak a vásárlásakor kapott valamilyen igazolványt, akkor azt is)!

A regisztráció célja a kerékpárok azonosíthatóságának biztosítása.

Lendvai Ivánné, polgármester

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

TÁJÉKOZTATÓ LÉGI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

06/27
14:58

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén légi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2024. július 3. napján, a napnyugtát megelőző 1,5 órában.
Pótnapok: 2024 július 04-05. napjai, ugyanebben az időben.


Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer.
A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.

A lakosság részére javasolt intézkedések:
A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni.
A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

06/27
14:55

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2024.07.02. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok: 2024 július 03-04. napjai, ugyanebben az időben.

Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer, vagy Deltasect Plus 20 ULV szúnyogirtó koncentrátum.
A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.

A lakosság részére javasolt intézkedések:
A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.
A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.

 

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Újabb földi szúnyoggyérítés

06/26
15:41

Ezúton értesítjük Önöket, hogy Önkormányzatunk illetékességi területén földi úton történő melegködös szúnyoggyérítést végzünk. A rendkívüli szúnyoggyérítés költségét önkormányzatunk költségvetéséből biztosítja.

A védekezés időpontja: 2024. június 29. napján (szombaton), esti órákban, az időjárástól függően. Az előrejelzések alapján megfelelő a munkavégzésre. 

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Földi szúnyoggyérítés szombaton is

06/20
16:24

Ezúton értesítjük Önöket, hogy Önkormányzatunk illetékességi területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A rendkívüli szúnyoggyérítés költségét önkormányzatunk költségvetéséből biztosítja.

A védekezés időpontja: 2024. június 22. napján, késő esti, éjszakai órákban.

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

06/19
14:05

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A kezelés pontos időpontja: 2024. június 25. napján, napnyugta utáni órákban. Pótnapok: 2024. június 26-27. napjai, ugyanebben az időben.


Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer, vagy Deltasect Plus 20 ULV szúnyogirtó koncentrátum.
A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.

A lakosság részére javasolt intézkedések:
A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.
A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Falunk csodálatos környezetben

06/18
12:45

 

Tisztelt Lakosság!

Falunk csodálatos környezetben a Mosoni-Duna partján, évszázadok óta lakott település, melyre méltán vagyunk büszkék, szívesen járunk a Duna partra pihenni, sportolni, jó alkalom erre a Nagy-földi bányató is.
Összhangot teremt mindennapi életünkben a víz-föld, az ember.
A rendkívüli időjárás, a hatalmas esőzések, a Duna áradását, a csapadékvíz tócsákat, szántók egy részének víz alá kerülését okozta, és sajnos a szúnyogok is sokkal magasabb számban jelentek meg, mint az elmúlt években.
A szúnyogok gyérítése állami szinten a Katasztrófavédelem által történik. 2024.06.19-én éjszaka hideg ködös irtás szinte megszüntette az óvoda udvarán a kellemetlenséget, azonban önkormányzatunk a folyamatosságot biztosítva melegködös szúnyoggyérítést végeztet 2024.06.22-én éjszaka, ezt követi 2024.06.25-én éjszakai szúnyoggyérítés (az időjárás függvényében) a Katasztrófavédelem által.
Lehetőségeink szerint mindent megteszünk, azonban a tényekkel, időjárással nem tudunk szembe szállni. Megértésüket köszönjük, segítő szándékukat, kéréseiket szívesen fogadjuk.

 

 

 

Kunsziget Község Önkormányzata
Lendvai Ivánné
polgármester

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Nyári diákmunka 2024-ben is

06/17
10:24

Tisztelt Fiatalok!

Kunsziget Község Önkormányzata szívese látja nyári diákmunkára 2024. július 1-től augusztus 31-ig a 16 és 25 év közötti fiatalokat, akik tanulmányaikat végzik.

Lehetőség van az önkormányzatnál, önkormányzati fenntartású intézményeknél napi 6 óra időtartamú munkavégzésre.

Szakképzettséget igénylő munkakör esetén a bruttó havi munkabér 244 500 Ft, a szakképesítést nem igénylő munkakör esetén 200 100 Ft.

A munkavállaláshoz regisztráció és az önkormányzat által benyújtott kérelem (igény) szükséges. Kérem, hogy részvételi szándékukat június 19-ig jelezzék az önkormányzatnál, és június 17-e után regisztrálhatnak.

Lendvai Ivánné
polgármester
 

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

A választás eredménye

06/14
19:44

A 2024-es önkormányzati választáson június 9-én a névjegyzékben szereplő 1120 választásra jogosult polgár 67,68 százaléka élt szavazati jogával. Az önkormányzati választás eredményes volt, az eredmény pedig immár jogerős.

A polgármester 558 szavazattal Lendvai Ivánné lett.
Nagy Zsolt 162 szavazatot kapott. A polgármesterválasztáson 38 volt az érvénytelen szavazat.

Az egyéni listás választáson 9 érvénytelen szavazólap volt.
Képviselői mandátumot nyertek:

 • Banga Richárd 596 szavazattal
 • Kopacsek Antalné 552 szavazattal
 • Frank Dániel 465 szavazattal
 • Tóth Róbert 456 szavazattal
 • Jagadics Ármin 397 szavazattal
 • Csapó Gábor 388 szavazattal

Nem nyert mandátumot dr. Virág Károly (308 szavazat), Mátrai Adrián Elemér (286 szavazat) és Nagy Zsolt (157 szavazat).

A vármegyei listákra leadott szavazólapok közül 43 érvénytelen volt. Kunszigeten a Fidesz-KDNP listája 329, a Mi Hazánk 193, s Momentum 104, a DK 88 szavazatot kapott.

Ugyanezen a napon európai parlamenti választást is tartottak, a részvételi arány 68,63 százalék volt (az eltérést a két szavazás között az okozza, hogy volt, aki csak a helyi önkormányzati választáson volt jogosult részt venni, a Kunszigetre átjelentkezők pedig csak az EP-listákra szavazhattak Kunszigeten).
Az érvénytelen szavazólapok száma 29 volt. Az EP-listákra érkezett érvényes szavazatok:

 • Fidesz-KDNP 313 szavazat
 • TISZA 232 szavazat
 • Mi Hazánk 76 szavazat
 • MSZ-DK-Párbeszéd-Zöldek 30 szavazat
 • Momentum 30 szavazat
 • Magyar Kétfarkú Kutya Párt 29 szavazat
 • Jobbik 10 szavazat
 • 2RK Párt 7 szavazat
 • LMP-Zöldek 5 szavazat
 • MEMO 3 szavazat
 • Mindenki Magyarországa Néppárt 3 szavazat

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Szúnyoggyérítés június 19-én

06/14
19:14

Kunsziget területén földi úton történő szúnyoggyérítés lesz 2024. június 19-én, a napnyugta utáni órákban. (Pótnapok: június 20-21.)

Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer, vagy Deltasect Plus 20 ULV szúnyogirtó koncentrátum. A készítmény a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.

Hozzászólások: Nincsenek
Olvasson tovább »

Galériák a mai napon

Ügyfélfogadás

Önkormányzati Hivatal
Kunsziget, József Attila u. 2.
tel.: (96) 485-040, fax: (96) 552-056
Ügyfélfogadás:
Hétfő: 13.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 16.00
Szerda: ügyfélfogadás nincs
Csütörtök: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 12.00
 
A jegyző ügyfélfogadása:
Kedd: 13.00 - 15.00

A pénztár nyitvatartási rendje:
Kedd: 8.00 - 12.00
Csütörtök: 13.00 - 16.00

Az adóügyi előadó ügyfélfogadása:
Csütörtök: 8.00 - 12.00

 

Háziorvos

Kunsziget, Petőfi tér 14/A
tel.: (96) 495-029
Dr. Dobos Marietta- +36 20/580-8057
Némethné Frank Tímea - +36 20/428-61-03
december 1-től
 
hétfőn: 13:00 - 15:00 óráig,
­kedden: 9:00 – 12:00 óráig
­szerdán: 9:00 – 12:00 óráig,
­csütörtökön: 13:00 – 15:00 óráig
­pénteken: 9:00 – 12:00 óráig
 
Időpont foglalás:
https://dobos-medical.reservio.com

Vitalitás Fiókgyógyszertár Kunsziget:

Cím: 9184, Kunsziget Petőfi tér 14/A
Tel.: 96/582-028
Hétfő: 10.00 – 11.00
Kedd: 9.00 – 11.00
Szerda: 14.30 – 15.30
Csütörtök: 9.00 – 11.00
Péntek: 10.00 – 11.00
 

Településrendezési eszközök:

Kunsziget Község Településrendezési eszközei itt elérhetők

E-ügyintézés

Felhasználói név:

Jelszó:
Regisztráció | Elfelejtett jelszó?

Társoldalak

Hirdetés

http://www.dkoh.hu